LISTOR,  OM OSS

Carina i april 2024

Det här

  •  läser jag: Maggie O´Farrells Lucrezias porträtt – äntligen! Jag har längtat och väntat på rätt tillfälle, men insåg att det aldrig kommer, så nu började jag bara. Det var visserligen påsk och flera lediga dagar, men vi hängde med släkten i Sverige och så värst mycket sammanhängande lästid, blev det då inte. Men nu är jag i gång!  
  •  har jag på vänt: serieboken Esters dagbok – bonusbrorsa och marsvinstrassel av norska Oda Valle. Eftersom jag skriver för SWEA:s tidning Forum, försöker jag hålla lite koll på vad som ges ut även för barn och ungdom. Och det är verkligen en sann glädje! 
  • lyssnar jag på: snart tänker jag lyssna på Göteborgs universitets nya podd Nyfiken, ett femton minuters program om en forskare på universitetet. Det ska bli en serie och jag tycker att det låter mycket lovande. Tipstack till min syster Ulrika!
  • tittar jag på: ingenting. Jag har just sett klart serien Gentlemen och har ingen lust alls att vänta tills nästa år då den nya säsongen förväntas dyka upp. Jag vill fortsätta att hänga med the Duke & Susie Glass. Jag älskar alla hennes grymt snygga kläder och vill se mer, nu genast! 
  • tänker jag på: att jag faktiskt börjar bli bättre på det där med work-life-balance. Och att jag lovat Lotta att följa med till gymmet efter påsk. 
  • längtar jag efter: balkongläsning! Och att få det lite fint i trädgården. Det ena innebär lite mer jobb än det andra, om man säger så…
  • äter jag: citron! Om ett recept innehåller citron i någon form, tycker jag automatiskt att det låter supersmaskigt. Jag kan just nu helt enkelt inte få nog av frisk, fräsch citronsmak.
  • önskar jag mig: en kollega till. Intresset för onlineundervisning i svenska verkar inte avta, snarare tvärtom. Så en lärare till, det skulle sitta fint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *