LISTOR,  OM OSS

MAJ: Månadsuppdatering för Emma

Picture

Det här:

  • läser jag: Draaaaar ut på att läsa klart fantastiska ”Open Water” av Caleb Azumah Nelson. Började läsa för länge sen, tar paus efter några sidor, läste snabbt några andra böcker emellan och inser nu att jag måste få låta boken ha sin gång och bli utläsen. 
  • har jag på vänt: Jag är väldigt sugen på Hazel Hayes debutroman ”Out of love” som handlar om en relation i reverse. Alltså boken börjar med deras utbrott och sen nystas relation upp och slutet är helt enkelt när de träffas för första gången. Vaktar på den läsupplevelsen så kanske kör lite mer lättsamma (även om Hayes är rolig!) ”Olive” av Emma Gannon.  
  • lyssnar jag på: Älskar min fredagstradition med Hanna Hellquist och Linnea Wikbland i P3 med quiz. Annars är det som vanligt Raseriet-podden, men tänker också börja med Soraya Hashims nya podd ”Ljudbokspodden”! Funderar faktiskt på att sätta igång med en ljudbok efter månaders uppehåll.  
  • tittar jag på: Jag blev så knockad av Elizabeth Olsen i ”Sorry for your loss” att jag haft svårt att hitta något efter det. Ser om min ultimata tv-serie ”Insecure” helt enkelt. 
  • tänker jag på: Hur det äntligen är maj och vi överlevt så många mörka månader och ni vill jag läsa läsa läsa och äta glass och hänga i trädgården! 
  • längtar jag efter: nästa vecka! Känns otroligt att man nu i Tyskland får träffa mer än en person. Man kan till och med få gå på museum, uteserveringar öppnar och åh vad jag längtar till nästa veckas kompis-dejter.
  • äter jag: Väldigt mycket vindruvor och förhoppningsvis hembakta veganska bullar (tänkt baka det i helgen, mums).
  • dricker jag: Inget spexigt alls tyvärr. Kanske får ta och ändra på det nu när våren ska stå i blom? 
  • önskar jag mig: Läsflow! Vill bara försvinna in i en bok à la Donna Tartt. Borde eventuellt låtsas ha lite semester och äntligen ta tag i ”Ljuset vi inte ser” av Anthony Doerr. Känns som om den kräver ett rejält åtagande men att belöningen är lika stor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *