OM OSS

Kära lilla blogg, 

du har inte fått mycket uppmärksamhet på sistone. Din fjärde födelsedag i oktober passerade helt utan pompa och ståt. Mina lösa idéer om att fira med att testa en lite annan inriktning på bloggandet har hitintills inte blivit mer än just “lösa idéer”.

Ni läsare kanske undrar, vad det är som har hänt? Tja, inget särskilt faktiskt. Jag har varken slutat läsa eller ha åsikter, men herregud, vad livet fångade in mig och slog mig i huvudet de senaste månaderna. Jag önskar att jag kunde lära mig att det är bra att säga nej ibland, även till sådant som är nytt och spännande. Den kombinationen är nästan lika svår för mig att att tacka nej till som det är att avstå från ett helrör vodka för en fullblodsalkoholist. Så vitt jag vet finns inget antabus för workaholics, därför får jag försöka få balans i livet på annat sätt.

De närmaste veckorna kommer jag att ägna åt att slutföra påbörjade projekt samt åt att komma ikapp mig själv. Jag hoppas att ni hänger med, när inspirationen slår till och jag skriver något här, postar en bild på insta eller en länk på facebook. 

Om det är lite dött här, kolla följande länkar istället:

  • I SWEA:s onlinemagasin Forum skriver jag om böcker för barn, ungdomar och vuxna.
  •  På Dagens bok skriver jag varierade bokrecensioner ungefär var tredje vecka.
  • Svenska kyrkan i Hamburg har en barntidning som heter Barnbidraget och där boktipsar jag för yngre och äldre barn. 

Vi ses!