LISTOR,  OM OSS

Carina i juli 2023

Det här

  • läser jag: Taylor Jenkins Reids Daisy Jones and The Six och aldrig hade jag trott att jag skulle kunna bli så totalt uppslukad av en dokumentär om ett fiktivt band. Med tanke på att jag är så gott som totalt ointresserad av två av de tre huvudingredienserna “sex, drugs and rock´n´roll” var det mycket överraskande! 
  • har jag på vänt: en bok som jag ska skriva om på jobbet Villa, Volvo, Vovve: So sprichst und lebst du wie die Schweden av Catherine Edwards och Emma Löfgren i översättning av Ricarda Essrich. Och om sanningen ska fram, har jag redan börjat läsa. Jag har dessutom redan läst och fnissat åt den engelska versionen, men eftersom jag ska skriva om den tyska, tycker jag att jag behöver läsa den också innan jag uttalar mig.  
  • lyssnar jag på: i år har jag gjort ett nytt försök med sommarpratarna i P1 och har hittills lyssnat på fler program i juni än jag gjorde på hela förra året: Annie Lööf, Renee Nyberg och Axel Gordh Humlesjö. Annie Lööf var bäst. 
  • tittar jag på: inte på något särskilt, faktiskt. Jag försökte med Clark men var mer än lovligt trött på karln och på sättet att filma innan det första avsnittet ens var slut. Efter ett tips från en av mina kursdeltagare försökte jag med Beef, men det tände inte riktigt till efter första avsnittet. Det kan hända att jag behöver ha lite mer tålamod och om det blir regn någon kväll på semestern så kanske jag försöker lite till. Nu längtar jag efter fjärde säsongen av Babylon Berlin istället. 
  • tänker jag på: hur skört livet är och hur viktigt det är att vara snäll.
  • längtar jag efter: att få samla familj och vänner omkring mig.  
  • äter jag: grönsallad och färska örter från min egen odlingslåda och färskpotatis (som jag tyvärr inte har plats att odla själv) gärna med sill.  
  • önskar jag mig: ett nytt gästbadrum där duschen funkar och en luftig hylla för kokböcker i matrummet. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *