ANNAT

EU – litterärt! 

Tack för idéen, Hanna från Feministbiblioteket! Nu har jag en spännande läsutmaning för i år i alla fall:

Jag strävar efter att läsa något från varje land i EU och om jag räknat rätt, så är det 27 stycken. I alfabetisk ordning börjar vi med Belgien och slutar med Österrike. Hitintills i år har jag lyckats pricka in tre länder: Frankrike, Sverige och Tyskland och det får man ju ändå säga är “lågt hängande frukter”. Jag kommer inte att hetsa ihjäl mig för att hinna alla under 2023, utan låter den här utmaningen ta den tid den tar. 

Jag ser verkligen fram emot att läsa från länder som jag inte har haft på min litterära karta hitintills och hoppas på hjälp från er om jag går bet på något land. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *